Τρόποι πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Piccolo Fashion μπορείτε να υποβάλλετε την παραγγελία σας πληρώνοντας με τους εξής τρόπους:

 • Αντικαταβολή
  Τα προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής. (Για παραγγελίες έως και 69€, επιβαρύνεστε με 2€ επιπλέον)
 • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
  Οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο του winbank PayCenter όπου πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. (Τα στοιχεία της κάρτας δεν κοινοποιούνται στο Piccolo Fashion). Στην προκειμένη περίπτωση, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την Τράπεζα Πειραιώς.
  * Σε περίπτωση που δεν λάβετε email επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει καταχωρηθεί η παραγγελία σας στο σύστημά μας.
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε έναν από τους 4 τραπεζικούς λογαριασμούς του Piccolo Fashion (Εθνική, Alphabank, Πειραιώς και Eurobank) επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής “Πληρωμή Μέσω Κατάθεσης στην Τράπεζα”. Στη συνέχεια, μας στέλνετε το αποδεικτικό κατάθεσης με email στο [email protected] έτσι ώστε η παραγγελία σας να επεξεργαστεί και να τεθεί προς παράδοση.
 • Μέσω Viva Wallet
  IBAN: GR0470100000000134861366321 – ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΙΑΜΠΑΝΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ
 • Εξόφληση στο κατάστημα και παραλαβή
  Για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας και να την παραλάβετε από το κατάστημα, θα πρέπει να επιλέξετε «Παραλαβή από το κατάστημα» πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Όταν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί και είναι έτοιμη προς παραλαβή, θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά ή θα σας στείλουμε μήνυμα στο κινητό ή το email σας. Η παραλαβή γίνεται εντός 3 ημερών. Αν δεν λάβετε το σχετικό τηλεφώνημα ή μήνυμα, σημαίνει ότι η παραγγελία σας δεν είναι ακόμα έτοιμη προς παραλαβή.