Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης

Τρόποι Αποστολής – Παράδοσης

+5 € για παραγγελίες κάτω των 69 €

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 70 €.

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα χρεωθείτε επιπλέον 2 € (ισχύει για παραγγελίες έως 69 €).

Οι ώρες παράδοσης κυμαίνονται από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δεν είστε διαθέσιμοι για παραλαβή κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, μπορείτε να παραλάβετε από την εταιρεία ταχυμεταφορών χρησιμοποιώντας τον κωδικό αποστολής που έχετε λάβει μέσω sms και email από το piccolo-fashion.gr.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσουμε πρόβλημα κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας (όπως εξαντλημένα προϊόντα από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στον αριθμό τηλεφώνου που δώσατε, για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση.

Όλες οι παραγγελίες υποβάλλονται σε επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη λήψη της παραγγελίας σας. Τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν θεωρούνται εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που τα παραγγελθέντα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, θα στείλουμε την παραγγελία σας μόλις τα παραλάβουμε από τον κατασκευαστή.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως δυσπρόσιτες περιοχές / νησιά, κατά τη διάρκεια περιόδων διακοπών ή μεγάλου φόρτου εργασίας των εταιρειών ταχυμεταφορών. Τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν περιλαμβάνονται στους χρόνους παράδοσης.

Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, θέλετε να λάβετε την παραγγελία σας νωρίτερα από το αναμενόμενο, μπορείτε να μας καλέσετε ώστε να κανονίσουμε να την έχετε το συντομότερο δυνατό. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας εξυπηρετήσουμε.