Πολιτική επιστροφών προϊόντων

Πολιτική επιστροφών προϊόντων

Στο www.piccolo-fashion.gr θέλουμε να είστε πάντα χαρούμενοι για τις αγορές σας από το eshop μας και ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών, σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά και τους όρους των εταιρειών/κατασκευαστών των προϊόντων που εμπορευόμαστε.

Αν παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, αν έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας ή δεν σας ικανοποιεί η αγορά που πραγματοποιήσατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή του και κατ’ επέκταση επιστροφή χρημάτων που διαθέσατε, αρκεί να πληρούνται οι παρακάτω Όροι και Προϋποθέσεις:

 

OΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 1. Οι επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
 2. Τα προϊόντα πρέπει να συσκευάζονται με ασφάλεια ώστε να προστατεύονται κατά τη μεταφορά
 3. Τα προϊόντα πρέπει να έχουν αγοραστεί αποκλειστικά από το piccolo-fashion.gr
 4. Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητα, να μην έχουν πλυθεί και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία με όλες τις ετικέτες και τα ταμπελάκια τους
 5. Τα προϊόντα πρέπει να αποστέλλονται μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο και Φόρμα Επιστροφής)
 6. Τα ελαττωματικά προϊόντα αντικαθίστανται μόνο με τα ίδια προϊόντα
 7. Για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε κάλτσες και εσώρουχα

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 1. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας εξηγήσετε γιατί θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα.
 2. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, είναι απαραίτητο να μας στείλετε μια φωτογραφία του εν λόγω προϊόντος στη διεύθυνση [email protected] για να διευκολυνθεί η μεταξύ μας επικοινωνία και κατ΄επέκταση να προχωρήσει ο κατασκευαστής στην αποδοχή του προϊόντος.
 3. Μπορείτε να κατεβάσετε τη Φόρμα Επιστροφής ΕΔΩ, να τη συμπληρώσετε και να μας τη στείλετε με email στη διεύθυνση [email protected]
 4. Συσκευάστε το προϊόν έτσι ώστε να προστατεύεται κατά την αποστολή.
 5. Αποστέλλετε το δέμα με την εταιρεία ταχυμεταφορών που θα σας υποδείξουμε στη διεύθυνση ΑΓ. Νικολάου 100, Ίλιον. Τα μεταφορικά έξοδα βαρύνουν το www.piccolo-fashion.gr.